ЦСКА и Ботев Враца ще излъчат последният полуфиналист за Купата на България. „Червените“ посрещат врачани на стадион „Българска Армия“ от 17:00 часа, а двубоят ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg ще можете да проследите всичко най-интересно по време и след срещата в София. Веднага след края на мача в студиото ще бъде изтеглен жребият за 1/-финалните битки.

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович няма да може да разчита на двама от своите халфове. Извън сметките на босненския специалист са Амос Юга и Федерико Варела.

Това ще бъде и официалният дебют на Веселин Великов начело на Ботев Враца. Той няма да може да разчита на наказаните Чавдар Ивайлов и Даниел Гаджев.

За Купата на България двата тима са изиграли 10 мача, като ЦСКА е записал 8 победи, а два пъти двубоите са завършвали при равенство. Последната среща помежду им бе преди година, на същата фаза на турнира. Тогава на 3 март, отново на стадион „Българска Армия“ ЦСКА спечели с 2:1 над Ботев Враца.