Офанзивният футболист на Ботев Враца Юлиан Ненов вдъхнови отбора си за пищната победа с 5:1 над Етър в последен мач от 11-ия кръг от efbet Лига. Ненов акцентира, че се радва на факта, че врачани реализираха пет гола, след като тимът не беше реализирал в три поредни мача.

„Мисля, че се справихме с това, че имаше повече агресия. Ранният гол ни помогна и ни отвори пространства и мисля, че заслужено победихме”, започна Ненов.

„Вкарахме голове в началото на полувремената. На Краси Костов спасяването е равно на гол. Едно е да се приберем при 2:1, друго е при 2:0. Три мача не бяхме вкарвали и този път ни се получи. Всяко едно положение може би влезе. В предните мачове, когато не вкарвахме, създавахме много положения. С Ботев Пловдив изчистихме три чисти. Няма как на Ботев Пд да пропускаш три гола и да искаш да взимаш точки. Винаги е хубаво, когато треньорът ти е на тъчлинията да ти дава указания. Играхме стойностен футбол, докато го нямаше, но е по-различно, когато е на пейката”.

„Всяко крило, нападател и офанзивен футболист му е тежко, когато не бележи. Най-важно е отборът да бие”, завърши Юли Ненов.