Отборите на Ботев Враца и Черно море откриват 5-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е днес от 18 часа на стадион „Христо Ботев”. Главен рефер на срещата е Петър Костадинов.

Сблъсъкът между Ботев и Черно море може да наблюдавате в пряко предаване по NOVA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развитието на мача минута по минута.

След изиграването на четири кръга от началото на кампанията, тимът на Сашо Ангелов успя да запише само една единствена победа и регистрира три загуби. От своя страна гостите от Варна се представят повече от успешно и към този момент заемат трето място, веднага след лидерите Левски и Лудогорец.

Ангел Лясков няма да бъде на разположение на домакините заради травма. Филип Ждерич пък е наказан и също ще пропусне домакинския двубой с Черно море. След изтърпяване на санкция в групата на домакините се завръща Илия Миланов.

Отборът на Ботев Враца ще търси първи точки у дома през този сезон. До този момент врачани записаха две загуби пред своите фенове от Берое и Локомотив Пловдив

В лагера на Черно море имат проблеми с контузени състезатели. Цели трима са със здравословни и това са Илиан Илиев – младши, Лъчезар Йорданов и Дани Кики. В същото време в групата на гостите попадна синът на Вили Вуцов – Петър. Вратарят Миодраг Митрович поднови тренировки и също ще бъде на разположение на Илиан Илиев.