С двама нови футболисти ще започне днешното занимание на Ботев Враца, съобщи старши-треньорът Николай Тодоров-Кайзера. Тренировката е насрочена за понеделник /18 януари/ от 14 часа на стадион "Христо Ботев" и ще се проведе, въпреки неблагоприятните атмосферни условия - обилен сняг и отрицателни температури.

Кайзера очаква за заниманието двама играчи от столичния Септември - това са нападателят Христо Спасов и офанзивният халф Анатоли Тодоров.

Заедно с тях във Враца ще дойде и Георги Иванов - полузащитникът, който през есента наниза важни голове за Ботев, се е разбрал с ръководството на клуба и ще продължи кариерата си на стадион "Христо Ботев". От петък занимания с лидера в северозападната "В" АФГ води и друг любимец на агитката - Дилян Димитров, който също ще продължи кариерата си със зеления екип.

С всеки изминал ден бройката на сигурните футболисти за пролетната селекция на врачани се увеличават, увери Кайзера. Старши треньорът допълни, че разчита на вратарите Христо Митов и Иван Иванов, на игралите през есента за тима Георги Василев, Любослав Петров, Деян Борисов и Милен Василев, както и на завърналия се в отбора Руслан Куанг. Наставникът на Ботев се е договорил още с дошлите от Мездра Георги Павлов и Тодор Чаворски, както и с Илиян Илиев, който идва от Миньор.