Нападателят на Витоша Бистрица Георги Долапчиев бе разочарован след загубата с 2:5 на неговия тим от Ботев Враца за Първа лига. Все пак младият стрелец се надява, че отборът ще се справи по-добре в плейофите за оцеляване в Първа лига, като надеждата му е, че „бистришките тигри” създават доста положения.

„Техните „разбърквания” им донесоха два лесни гола. Ние изпуснахме две чисти положения на Гъргоров и тръгнаха уверено след първия гол. При нас пък бе противоположното”, сподели Долапчиев.

„Съгласен съм, че нямаше нужната агресия в нас. Мисля, че имаше и друга малка подробност днес. Днес Ботев Враца не разиграваше така топката като Етър, което ни затрудни”, продължи той.

„Чувството е, че все едно не си вкарвал за гола ми днес. Исках да победим, но гледаме напред и вече чакаме по-важните мачове. Хубаво е, че създаваме много положения и дано да продължим така и да ги вкараме защото иначе няма смисъл”, акцентира юношата на ЦСКА.

„Ние сме готови да бъдем постоянни, въпросът е дали ще се получи всеки път. Този сезон натрупахме повече победи и точки, което мен ме успокоява. Не е важно кой ще вкара в оставащите мачове, а да се спасим”, завърши Григор Долапчиев.