След четирите поредни победи, които доближиха Ботев Враца максимално до Топ 6, врачани отново се сблъскаха с реалността на Първа лига. Голямата конкуренция и двете загуби отдалечиха момчетата на Сашо Ангелов от мечтаната шестица. Но както казват - надеждата умира последна. Мото, в което вярва и един от основните футболисти на Ботев Вр в последно време - Даниел Генов.

„Като гледам през сезона, мисля, че с показаното имаме място в Топ 6“, коментира Генов.

„Влязох в едно добро ниво и се надявам да продължавам да се представям така. Усещам, че мога много повече“, добави 29-годишният атакуващ футболист.

„Имаме добър колектив. Отборът израства особено, когато играем във Враца.“

„До последно изчаквах, но Сашо Ангелов ми се обади и бързо се разбрахме. Може би за седмица подписах договора“, продължи футболистът на Ботев Вр.

„Ако искаш да играеш за водения от него отбор, трябва да даваш максимума от себе си. В момента след две загуби е моментът да се вдигнем. Точно след загубите ще покажем на какво сме способни“, каза още Даниел Генов.

"Мъчно ми е какво се случи с Локомотив Сф, нов собственик имат. В една добра линия вървят", добави още по повод бившия си клуб Генов.