Треньорът на Ботев Враца - Дженаро Йецо, призна, че не очаква подаръци в последния кръг за неговия отбор и тимът му ще играе с максимални усилия в предстоящата среща с Пирин.

„Мачът беше много оспорван от началото до края. Царско село дойде тук с идеята да не допуска гол, и ако успеят да направят равенство. Направихме всички възможно да намерим пролука, но за съжаление това е. Имахме няколко шанса, които не успяхме да ги реализираме. Казаха ми, че е имало момент, в който съдията е трябвало да отсъди наказателен удар за нас, но ще прегледам това на запис и тогава ще мога да преценя“, започна Поцо.

„Отборът имаше серия от мачове и допускаше много голове. Сега обаче не регистрирахме попадение в нашата врата. Ако погледнем 4-5 мача назад, имахме шансове, но ги пропуснахме. Правим всичко възможно, за да отбележим някакъв успех. В мача е много важно да има равновесие и не е важно само да тичат много и да гледаш за головете единствено. Трябва да има равновесие между всички действия и това гледаме да правим. Ние гледахме Пирин в предишните мачове и те успяха спокойно да си гарантират мястото. Ще играем срещу тях с всички усилия и ще опитаме да победим. Ще дадем всичко от себе си, тъй като те няма какво да губят, а ние имаме. Царско село също ще има мач със сигурен отбор и затова и те, и ние ще дадем всичко от себе си. Не очакваме подаръци от никой“, завърши Дженаро Йецо.