Треньорът на Ботев Враца - Даниел Моралес, призна, че вижда прогрес в играта на неговия отбор след равенството 0:0 срещу Септември. Все пак бразилецът с български паспорт уточни, че иска неговият отбор да вкарва голове, за да трупа по-сериозен актив.

Startphoto.bg
77 снимки

„Ние днес не мога да кажа, че ни покри късмет, но за да го имаш, трябва да работиш за него. Нашият отбор имаше едни ситуации през второто полувреме, където натискахме. Не вкарахме голове, а те също имаха положения. Ние сме имали шанс, и те са имали шанс, но накрая 0:0, за съжаление. Разбира се, че не съм доволен от резултат, тъй като ние трябва да играем по-добре и постигаме добри резултати. Сега имаше напрежение и трябваше да вземем трите точки с директен съперник. Съжалявам за публиката ни, идва Нова година, следващите мачове и ще се борим докрай с нокти и зъби да играем по-добре и побеждаваме“, започна Моралес.

„Имаше немалко ситуации за нас, но за да съм по-доволен тези ситуации трябва да са голове. Отборът имаше период, където игра по-добре от съперника. Притискахме, но не успяхме да вкараме. Това е проблемът. Когато не вкарваш, не можеш да побеждаваш. Виждам прогрес в тима. Не беше най-силният ни мач, но вдигаме главите и продължаваме напред“.

„Не мисля, че се реванширахме пред феновете, но първенството е дълго и има още какво да доказваме. Феновете имат право да изискват и казват каквото искат. Ние трябва да слушаме, разсъждаваме и продължаваме напред. Няма да губим увереност до края“, завърши Моралес.