Старши треньорът на Ботев Враца Тони Здравков заяви, че ще е доволен на минимална победа в предстоящия мач срещу Левски.

„Настроението в отбора е добро. Нямаме съществени проблеми с изключение на хората, които имат леки травми. Надявам се до мача в събота да превъзмогнем тези проблеми и в мача срещу Левски да излезем в оптимален състав“, коментира Здравков.

„Надявам се днес всички да влязат в тренировката и изборът за мача в събота да е максимален. Жайро от вчера влезна в тренировката, но не я изкара докрай“, добави старши треньорът на Ботев Враца.

„Другият, който вчера се включи на 70-80% в тренировката е Варела. Дарко Савич очаквам да се включи днес в тренировъчния процес. Андрей Атанасов също тренира горе-долу нормално“, продължи наставникът на врачани.

„Сантименти имам, когато Левски играе срещу отбор, който не ръководя. В момента е нормално да имам притеснения за нашия отбор как ще изглежда на „Герена“. От началото на седмицата обяснявам, че няма нищо страшно. Излизаме с нагласата за победа. Ще съм доволен и на минимална победа“, каза още Тони Здравков.