Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов сподели очакванията си за труден мач срещу ЦСКА в деветия кръг на Първа лига, но изрази надеждите си врачани да откраднат нещо от „червените“.

Срещата е в събота, 22 септември, от 20:00 часа и ще може да бъде следена с GONG.BG, DIEMA SPORT, PLAY DIEMAXTRA и по Дарик радио.

„Надявам се дали на три или една точка, за нас това ще е голям успех. Няма да е лесно, ние влизаме с респект към ЦСКА. Това е клуб с голяма история. Надяваме се да направим всичко възможно да откраднем нещо от тях“, започна Валери Божинов и добави:

„Анализирахме, знаем и силни, и слаби страни. Ще се опитаме да изпълним указанията и да вземе максималното от мача“.

„Двубоят ще бъде 90 или 95 минути борба, борба и борба. Ние трябва да се трудим и да искаме повече от тях. Знаем, че това са футболисти, които от едно положение, никакво положение, могат да решат мача. Трябва да сме близо до играчите на ЦСКА, да не им даваме възможност да водят инициативата. Те, ако контролират мача, ще имаме проблеми. Но това е футбол, непредсказуем е. Надявам се резултатът да е позитивен за нас“, продължи Божинов.

„Работим и тренираме доста. Така че се надявам да повторим нещо от заниманията, да бъде нещо различно. Няма да е лесно. Играл съм срещу Бодуров няколко пъти. Той е добър футболист, лидер в националния. Мисля, че ЦСКА освен, че има доста добри футболисти, има и един от най-силните стопери. Надявам се по-добрият да излезе победител в този мач“, завърши нападателят.