Берое започва подготовка за гостуването на Ботев Враца. Мачът на стадион „Христо Ботев“ е в петък, 22 септември, от 15:00 часа. Заралии започнаха много добре кампанията и бяха приятната изненада, но в последните три мача допуснаха поредни поражения – 0:5 от Лудогорец в Разград, 0:3 от ЦСКА у дома и 0:2 от Черно море на „Тича“.

В тези срещи се видя, че освен в защита, тимът има сериозни проблеми в нападение. Те донякъде са логични, защото в петък във Варна заради наказание не игра Сейхас, а голмайсторът на тима от началото на кампанията Вини Трибуле бе задраскан, защото отказва да удължи договора си. Последният ще липсва и във Враца, а Сейхас е гласен за титуляр.

star-photo.bg
34 снимки

„Желаем да се представяме добре срещу всеки отбор. Да, в серия от три поредни поражения без отбелязан гол сме, но паднахме от Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Нека сме реалисти. Отборът ни е нов, с млади играчи, които трябва да се подобряват, особено при играта в нападение“, заяви треньорът Густаво Араголаса пред сайта на Берое.

„Дали Леандро Годой ще реши проблемите ни в атака? С него ще се подобрим много. Ойос и Годой ще ни помогнат. В гостуването на Ботев Враца трябва да се представим добре в нападение. Това са мачовете, които трябва задължително да печелим“, допълни той. Очаква се Годой и Ойос да бъдат на разположение на аржентинския треньор.