В предаването "Домът на футбола" имате възможност да видите обстановката в съблекалнята на Ботев Враца. Наставникът на тима Христо Янев застана пред Велислава Миланова, за да разкрие интересни подробности около своята работа.

"Всичко това го правим, за да опознаем футболистите, с които работим, както и начина им на мислене. Успяхме максимално да се доближим до това как футболист реагира в определени ситуации и какво го кара да размишлява, както и какво го тревожи. Играчите разбраха какво искаме, както и защо го правим. Много от тях са различен начин на мислене, манталитет, среда и разбиране за живота. Това помага да станат по-близки помежду си, както и по-сплотени на терена", заяви Янев.

"Всички трябва да бъдем искрени и аз бях на горещия стол. Това са много полезни срещи, като мисля, че това ще е доста ползотворно за отбора", сподели играчът на Ботев Враца Стефан Велев.

"Ние освен треньори сме и психолози, както и възпитатели. Прокарваме нашите идеи на база нашия опит, като искаме всички да работят заедно. Понякога работите идват със закъснения, но не трябва да се отказваш от идеите си, а да накараш цялата група да те следва и да знае какво искаш. Най-трудното е да накарам хората, с които работя да повярват на моята визия за нещата. Опитвам се всеки ден да бъда пример", добави треньорът на врачани".

Повече може да видите във видеото!