Арда гостува днес на предпоследния в класирането на efbet Лига Ботев Враца. Новият треньор на „небесно-сините“ Николай Киров обаче има сериозен проблем – атаката на тима е под всякаква критика.

От началото на пролетния сезон Арда в четири поредни мача вкара общо 1 гол. Той бе дело на продадения в Южна Корея Тунгара при загубата от Локомотив Пловдив с 1:2 у дома. След това дойде загубата от Левски с 0:4, отпадането от ЦСКА с 0:1 за Купата на България и равенството 0:0 с Пирин вкъщи.

Киров на няколко пъти се оплака от липсата на качество в нападението и поне до момента няма решение на този проблем. И срещу Ботев Враца няма да играе новото попълнение Чинонсо Офор от канадския Монреал.

Клубът все още не може да му уреди работна виза и това най-вероятно ще стане през април след мачовете на националния отбор на турнира в Баку. Днес във Враца Николай Киров отново ще трябва да разчита на единствения си централен нападател – Тонислав Йорданов. Зад него ще му помагат бившите звезди на Левски Борислав Цонев и Станислав Иванов, пише „Мач Телеграф”.