Наставникът на Ботев Враца остана бесен на играчите си след равенството 2:2 с Несебър, при което пропиляха аванс от два гола.

"Късметът идва при силните. Не можем да говорим тук за късмет. Виждам един отбор, който от 60-ата минута до 70-ата не беше на терена, не беше същият, който започна. Това какво говори? Не добре подготвени момчета. Четири души ми искаха смени и това започна още 20 минути преди края. Нормално и е това нещо?", коментира ядосано Сашо Ангелов

"Не се представи добре през първото полувреме Денис Цолев. Единственото нещо, което го спасява е, че е юноша. Нали задължиелно трябва да играе юноша. Малко и да освежа състава. Пред Владо Цветанов пък се откриха две положения, които при една добра класа се вкарват", добави треньорът за смяната на Денис Цолев.

"Качеството на самите футблистите не е такова, каквото аз искам. Няма човек, който трайно да задържи топката и да обръща фланга на атаката. Такъв футболист нямаме. Напрежението е част от футбола. Който не може да издържа, да си стои вкъщи.", добави той.