Футболните запалянковци на Ботев Враца ще предизвикат футболистите от различни формации на клуба на демонстративен мач. Зрелището е тази неделя, на 6 декември, и започва от 14 часа в спортната зала на ПМГ „Акад.Иван Ценов” във Враца.

Целта на проявата е набиране на средства за кампанията „Всички за децата”, която членовете на фенклуба „Ботев Враца завинаги” предприеха преди няколко седмици. Акцията цели да облече с маркова екипировка 100 възпитаници от ДЮШ на Ботев

„Планираме такъв мач в неделя от 14 часа. Първо срещу нас, момчетата от агитката на Ботев ще излязат децата, а след това – юношите старша възраст. Входът за този двубой е безплатен, но вътре в залата ще се продават календарите, които подготвихме с момчетата от агитката и чрез чиято продажба набираме средства за кампанията „Всички за децата”… Отделно от това ще има кутии, в които всеки може да пуска дарения за нашата благородна кауза”, разказа Мирослав Ангелов, член на управителния съвет на фенклуб "Ботев Враца завинаги".

Той прикани всички, които обичат Ботев Враца, да идат в неделя в залата на ПМГ и допълни, че тепърва ще има доста прояви, на които ще се събират средства за кампанията.

Следващата е на 18 декември, когато във Враца ще бъде организирана бойна вечер, а 10% от събраните приходи от нея също ще отидат за кампанията на агитката.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS