Линия на тотално подмладяване в дублиращия тим на Ботев Враца предприема новия му треньор Радостин Александров. Първата стъпка е връщането на талантливи юноши на Ботев, които до момента се развиват в школи на други клубове. Шанс за изява във втория състав ще получат и 16-17-годишни момчета от ДЮШ на врачанския клуб.

Именно подмладяването ще е приоритета при извършването на селекцията. Новопривлечените в Ботев II ще са във всички линии. Александров планира отборът му да започне зимна подготовка за пролетния полусезон на Северозападната Трета лига на 9 януари 2021 г.

Тренировъчният процес ще се проведе във Враца. Паралелно с него съставът ще изиграе 7-8 приятелски срещи. Първата контрола е на 24-и януари в Дреновец.

Сигурни са мачовете на 31-и януари с Бдин (Видин), 3-и февруари с Балкан (Ботевград), 10-и февруари с Витоша U19 (Бистрица). Водят се разговори със съперници за спаринги на 6-и и 14-и февруари.

 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.