Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов не беше особено впечатлен от продукцията на своите момчета при 0:0 срещу Етър Велико Търново в 28-ия кръг на Първа лига. Старши треньорът на врачани беше силно критичен към представянето на възпитаниците си през първото полувреме и разкри, че е имал разговор на висок тон с тях на почивката.

„Първото полувреме не съм доволен. Изключително не съм доволен. Не успяхме да влезем в мача. Имаше разговори в съблекалнята. За втори път се случва това нещо. Трябва да стане нещо, някакъв червен картон, че да живнем”, коментира Ангелов пред DIEMA SPORT.

„Имаме успокоение в отбора, което много ме подразни. Аз затова ги попитах – който иска да играе, да излиза и да играе. Оттам нататък е моя работа.”

„Изчакахме си момента, получи се пред Петър Атанасов. Сигурен съм, че искаше да я вкара. Изтървахме си момента, така че сме доволни от резултата.”

„Стане ли нещо такава ситуация, мобилизацията става по-голяма и те дават всичко от себе си. Така се получава. Днес червеният картон за Кавдански беше категоричен.”

„Ние сме отбор първа година още. С всеки мач натрупваме опит. Трябва да държим темпо в плейофите.”

„Футбол без напрежение не съм виждал. Затова аз лично ще поддържам напрежението в отбора”, завърши многозначително Ангелов.