Със сигурност стартът на Ботев Враца в Първа лига след завръщането му в елита не е най-желаният.

На момчетата на Сашо Ангелов бяха нужни четири кръга, за да запишат първите си точки в шампионата.

В предишния кръг врачани надделяха над Септември в София, но наставникът на тима вярва, че отборът му има още много накъде да се развива и расте.

„След като си осигурихме промоция в елита имаше един ентусиазъм в момчетата, в публиката и изобщо в целия град. Бяхме на гребена на вълната. Сигурно и аз съм сгрешил някъде при положение, че исках грубо казано да мачкаме отборите, защото знам каква подготовка направихме“, коментира Сашо Ангелов ситуацията в Ботев Враца преди двубоя с Етър от 5-ия кръг на Първа лига довечера от 21 часа.

„По всичко личи, че разликата между Втора лига и Първа лига е доста голяма. Сега всяка грешка се наказва, докато в Б група не е така. Променихме доста неща. Бях сигурен, че тази победа все някога ще дойде. Не знаех кога, но бях сигурен“, продължи той.

Отборът видимо играеше добре. Не можем да се отърсим от напрежението. Преди две години поех отбора и мога да кажа, че с всеки изминал ден отборът расте. Докъде можем да стигнем не знам, но това не е таванът за Ботев Враца“, сподели Сашо Ангелов.