Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов сподели след равенството 1:1 с Витоша Бистрица, че най-вероятно ще има още изненади в клуба, относно трансферите. След привличането на Валери Божинов, който се разписа още в първия си мач, се заговори, че Владимир Гаджев може да подсили състава.

„Мача можехме да спечелим, имахме идеална възможност да приключим мача 20 минути след като поведохме. Точката пак е добре за нас, вероятно получиха някакъв страх футболистите, затова предпочетоха да запазят точката”, сподели Ангелов.

„Имахме доста проблеми с фланговете. На полувремето наблегнахме на това, но пак се получи. Имам забележки към крайните външни, които дублираха фланговете.”

„Всеки треньор на мое място би изчакал да пусне Валери Божинов в игра, но аз го наблюдавах на тренировките, рискувах, пуснах го, а той вкара. Ще играе този , който заслужава и покаже в тренировки и мачове, че заслужава”, коментира още Сашо Ангелов.

Запитан за евентуален трансфер на Владимир Гаджев в тима, треньорът отговори загадъчно: „На този етап сме привлекли Валери Божинов, но очаквайте повече изненади.”