Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов видя позитивите в представянето на играчите си в мача с Локомотив Пловдив. Мачът завърши наравно 0:0, а треньорът разкри, че нарочно е прибрал повечко отбора си, защото съперникът е силен на контри. 

"Абсолютно очаквах Локо Пловдив да са затворени, но и аз точно затова не отворих моя отбор, защото са опасни на контраатака", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа на срещата в Монтана. 

"Полезното от този мач е, че имаше мачове, в които можеше да си тръгнем с нула точки, както е с Черно море. Но сега положенията на Локомотив Пловдив бяха повечко. Не трябва да се сещаме за миналите мачове, защото са история. Ние знаем много добре какъв отбор сме и нека не се сещаме за миналите мачове, дано не повтаряме грешките си, защото сме си взели поуки", заяви Ангелов. 

"Има някои момчета, които не са играли, искам агресия и концентрация пред гола. В 15-та минута Петуътр Атанасов имаше ситуация, която трябва да се вкара", добави специалистът и говори за целите пред тима до края на сезона. 

"Ботев Враца няма да има лесен мач, винаги ще бъде тежко. Въпросът е до последно да сме концентрирани и нещата ще ни се получат", завърши Сашо Ангелов.