„Абсолютно не се заблюждаваме. Знам, че другите отбори играят много по-сериозни мачове. Никакъв извод не може да си извадим от този мач. Повече ме затрудняват въпросите, отколкото мачът”, заяви старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов след победата с 6:1 като гост на Верея в 32-ия кръг на Първа лига.

За конкурентите в битката за плейофите, Ангелов каза: „Не се знае кой какво ще направи. Нямам предпочитан съперник. Четирите отбори са равностойни, които се борят за плейофите. Затова не предпочитам нищо.”

По повод договора си, Сашо Ангелов сподели: „Бъдете спокойни. Всичко е точно.” Това сподели Ангелов и по повод договорите на Даниел Генов, Валери Домовчийски и Илия Миланов.

Колкото до кончината на легендата на родния футбол Динко Дерменджиев, треньорът на Ботев Враца коментира: „Когато се правеше големия отбор на Ботев, той ме покани. За жалост това е животът. Оня си знае отгоре работата. Малко преди мен, когато Тракия беше Тракия, не Ботев, той направи стила на отбора с безконечните разигравания като Барселона. Това е негова заслуга. Много се нравеше по това време. Като млад футболист е нормално всеки да бъде притеснен, но той ти даваше самочувствие, че може да се справиш с тази задача. Това е нещо, в което повярвах.”