Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов отличи своите футболисти при победата с 5:2 при визитата на Витоша Бистрица. Все пак специалистът успя да намери и грешки в играта в защита на врачани, но част от тях ги отдаде, тъй като е имало отпускане след достигане на комфортен аванс. Ангелов потвърди, че няма да отпуска отбора си в никакъв случай до края на сезона, а всичко ще се случва на „пълна пара”.

„Ако можем да продължим така да пресираме, ще е добре, но ще видим . Това беше задачата и се получи”, стартира Ангелов.

„Няма невъзнаграден труд, но отборът трябва да продължи да тренира в този дух. Няма да го отпусна, докато не свърши първенството. Ще почиват, когато приключи шампионата”, коментира Ангелов.

„Няма меко да казваме, а направихме много сериозни грешки при нас в защита. Направихме груби грешки и при 0:0, и при 2:0. Ако бяха открили резултата чрез Гъргоров, друг мач щеше да стане. При 4:1 имаше отпускане и затова станаха някои неточности”, акцентира треньорът на врачани.

„Откогато победихме Витоша във Враца с 3:0, съм наясно, че няма да изпаднем. Имаше леко притеснение, но работихме добре. Продължаваме да работим по същия начин, уважаваме всеки. Ако можем да победим, ще го направим”, потвърди Ангелов.

„Аз не мечтая, трудът, който хвърлихме не може да не ни се отплати. Мисля, че ще бъдем равностойни в последните четири тима. Ще победи този, който има най-голямо желание. Като желание го докарваме, но дано класата ни стигне”, завърши Сашо Ангелов.