Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов изригна срещу рефера Петър Костадинов на мача със Славия. Той имаше куп претенции за отсъжданията на съдийската бригада и определи поведението ѝ като "престъпно". Ето какво сподели той пред DIEMA SPORT след края на мача.

"Престъпно съдийство. Да, не можахме да вкараме, но да ми задавате въпроси при положение, че съдията не позволи да играем футбол. Искам да си изкарам една глоба."

"Първо, дузпата, второ не съм сигурен, че имаше засада при гола на Домовчийски. Съдията нищо не направи, после полека ги побутваше. При 2:1 обърна свирката. Не сме от вчера във футбола."

"Причината за загубата е, че не можахме да си вкараме головете. Според вас дали имаше дузпа срещу Дани Генов? Жоро Вълчев беше изблъскан. От мача след Септември започнаха да ни режат."

"Ех, това шесто място... Борете се за него! Дори и във втората осмица ще се борим честно. ДОбър отбор сме, но на някого сме неудобен. Който решава дали да сме 5-и, 6-и, 8-и да реши как тренираме. Кой ги решава тия неща?"

"Не виждам с какво Славия ни надигра, Загорчич не знам какво казва. Съдията, който ни свири предния мач със Славия, кой беше? Същият! Днес кой е? Същият! Малко грубо, а?! Ще си изкарам само глоба от това интервю, не искам да говоря за футбол. Няма смисъл от жалба", заяви афектираният Сашо Ангелов пред DIEMA SPORT.