Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов беше критичен към представянето на играчите си в началото на мача с Берое. Те допуснаха сериозни грешки още до 10-та минута, за да се стигне до 2:0 в полза на съперника и на практика всичко да приключи.

"И в най-лошите си сънища не съм сънувал, че това може да стане. Но поздравявам домакините, класен отбор са. Но и ние им помогнахме с детинските си грешки, стана 2:0. Ние сами се застреляхме. В 30-та секунда и в 10-та минута ни вкараха, това мисля, че беше ракзовничето", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT и разкри дали все пак е имало и нещо положително.

"Имахме едни бързи контри, които не можахме да оползотворим. Не можга да кажа, че сме играли слабо, но се изправихме срещу мног силен отбор", добави Ангелов и разкри защо се е стигнало до тези грешки.

"Грешките може да са и от грешките на растежа в елита. Правиш два пропуска срещу такъв отбор, трудно е. Опитахме да направим нещо, но не това, което искам. Всеки мач остава в историята. Затова сме мъже, за да се изправим", заяви Ангелов.

Той не пожела да коментира евентуалния трансфер на Валери Божинов в отбора, като отговори лаконично със: "Задайте ми друг въпрос!", а за руснака Руслан Заерко коментира кога ще може да го ползва.

"Когато се дадат документите на руското ни попълнение, ще го картотекираме. Хубаво е, че имаме момчета в националния отбор, но там се показва страната, те трябва да работят всеки ден", добави Ангелов и направи заключителен анализ.

"В Първа лига няма лек мач, не ги деля така. Всеки мач е тежък, още след първия мач срещу Черно море казах, че сме зелени, но след такива мачове узряваме постоянно", завърши треньорът на Ботев Враца.