Старши треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов бе доста цветущ в изказването си след победата с 3:0 над Верея. Въпреки класическия успех, наставникът на врачани сподели, че преди мача е бил „притеснен” заради стила на игра, практикуван от старозагорци.

„Бях притеснен притеснен преди мача, защото грубо казано на футболен език, тия спират рейса отпред и биват много трудно пробивани. Вкарахме първия гол след статично положение.След това другите два паднаха лесно. След това изцяло доминирахме в мача. Можем да разделим мача на две полувремена, защото и аз вкарах малко напрежение в отбора, за да няма подценяване. Може би и това изигра своята роля. Въпросът беше първия гол”, коментира той.

„Съблекалнята е едно семейство, където е много хубаво, че са мъже и си казват всичко в очите по време на почивката. Всеки се взе в ръце и имаше промяна. И във Верея са хора, и там играят футболисти, нещо тренират и там, за да могат да се противопоставят. Не можем толкова да омаловажаваме техния труд. Още през първото полувреме имаше много чисто положение за тях и беше важно, да не допуснем гол”, сподели още Сашо Ангелов.