Голямата звезда на Ботев Враца Валери Божинов може да остане под Околчица, ако не си намери добър трансфер. Това обяви наставникът на новаците в елита Сашо Ангелов в интервю за "Дарик". 

Нападателят дойде в отбора през септември с договор до края на 2018 г. с уговорката да не бъде спиран, ако си намери нов пристан в кариерата. Засега обаче тренира с врачани, тъй като явно не се е появила оферта, която да задоволи условията му. 

"Ще питам треньора за Валери Божинов. Той тренира с отбора, ако наистина има добър траснфер, ще си тръгне, но ако няма, каквото е по неговите желания, ще остане", сподели Ангелов пред "Дарик" и коментира старта на зимната подготовка на отбора. 

"21 играчи започват с нас, имаме трима нови играчи и очакваме още. Да не споменавам имена, защото както имат договор, може и после да нямат, ако не се включат добре в отбора. Петър Атанасов на този етап тренира с Ботев Враца", заяви още наставникът на врачани, след което разкри какво го притеснява около българския футбол. 

"Постоянно ще има трансфери и ще ме питате за тях, но никой не отрази мача с Берое - никаква дузпа за тях, даде се дузпа. На Етър - автогол, те го отменят. Трансферите винаги ще ги има, но това са проблемите. Сега минаха празници, дано всеки е премислил къде е сгрешил. Както и аз съм го направил, така да са направили и колегите, и съдиите, и другите хора в нашия футбол", завърши Сашо Ангелов.