Футболистът на Ботев Враца Петър Атанасов бе избран за „играч на мача” след победата на врачани над Верея с 3:0. Атанасов се разписа за първи път от август 2018, доверявайки, че това му е тежало. Офанзивният футболист на домакини потвърди за нещо като скандал в съблекалнята на отбора на почивката.

„Не беше толкова лесна победата. Верея се беше групирал добре в тяхната половина, опитахме да пробием стената на Верея. Реализирахме от статично положение, но имахме и късмет, че те имаха две положения и не вкараха. Втората част доминирахме и взехме победата”, започна Атанасов.

„В съблекалнята леко се скарахме, казахме да се стегнем и да вземем победата. Не бях вкарал от август, олекна ми. Знаех, че днес е идеален момент да се разпиша”.

„Нашият треньор иска непрестанно да пресираме и не знам как ще подходим към следващия мач. Да се порадваме сега, а после ще мислим за Ботев Пловдив”, довери още Атанасов.

„Усещаше се леко напрежение. Отборите до нас ни настигнаха. Вече сме с 30 точки и е малко по-спокойно. Ако успеем да вземем нещо там, добре дошло. Ако ли не, чакаме си групата и играем мач за мач”, завърши играчът на мача на Ботев Вр и Верея.

Още по темата:

И Ботев Вр не пропусна да си вкара юмруците във Верея