Младежкият национал Николай Кръстев ще играе през следващия сезон в Ботев Враца, научи Дарик радио. Левски ще преотстъпи таланта на новака в Първа професионална лига, който силно желаеше вратаря.

Кръстев бе част от врачани през есенния дял на миналия шампионат, но после се завърна на „Герена”. Старши треньорът на Ботев Сашо Ангелов хареса изключително много снажния вратар, който със сигурност ще бъде важна част от тима.

21-годишният Кръстев се оказа ненужен за „сините” на този етап след привличането на Мартин Полачек. В момента Делио Роси разполага със словака, капитана Божидар Митрев и юношата Петър Иванов, а в сметките може да попадне и Димитър Шейтанов. Последният не бе записан в групата, която замина за Правец, но се появи на кадрите, излъчени от Левски ТВ, което може да означава, че статутът му в Левски ще бъде променен. Младият Шейтанов има до края на календарната година.

През миналия сезон още един футболист на "сините" игра като преотстъпен при врачани - това бе централният защитник Деян Иванов. 22-годишният футболист вкара победния гол, който осигури директната промоция на Ботев в елита. 

Още по темата:

Паулиньо стресна Левски

Левски потегли за първия лагер, трима зад борда

Новият вратар на Левски: Целта е да влезем в групите на Лига Европа

Делио Роси подготвя напълно боеспособен Левски