Полузащитникът на Ботев Враца Георги Вълчев бе избран за играч на мача след равенството на неговия отбор срещу Етър – 1:1. Халфът отбеляза изключително красив гол, който поведе врачани напред в резултата, но в самия край на срещата Милчо Ангелов изравни резултата.

„С оглед на резултата, поведохме в резултата и мисля че трябваше да спечелим мача. Раздадохме се много. Така е във футбола – един път те покрива, друг път не. Липсваше ни концентрация и допуснахме грешка”, стартира халфът.

„Погледнах топката, че идва отгоре и въобще не се замислих. Ще запомня този си гол, дано не е последен такъв, но съм разочарован. Една идея малко повече заслужавахме трите точки – 1:1, това е резултатът”, продължи той.

Мисля, че отборите са равностойни, който има повече късмет – надделява. Мисля, че ще се преборим и ще дадем всичко от себе си. После, дай Боже да продължим напред и защо да не играем Лига Европа? Кой знае”, запита Вълчев.

„Честно да ви кажа нямам предпочитания между Локо Пд и Славия. Срещу пловдивския отбор ще е по-специален мачът за мен, тъй като изкарах добър период там, но нека да е Локомотив. Ще е голям празник за Пловдив финалът за Купата. Дано Локо Пд да победи – финалът се печели, не се играе. Дано има голове и нека по-добрият победи”, завърши Георги Вълчев.