Играчът на мача в срещата между Ботев Враца и Черно море Валери Божинов коментира успеха на тима си с 2:1 в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. Той се разписа за 2:0, което в крайна сметка и помогна на отбора да спечели двубоя.

"Доста трудно спечелихме, трябва да поздравим Черно море, победата ни е за всички момчета и фенове, победите идват с труд и пот, когато човек се труди и дава максимума от себе си е на правилния път. Днес много трудно спечелихме, трудно и тежко беше, съотборниците ми бяха феноменални", коментира той.

"Дойдох във Враца да играя да помогна, да вдигнем нивото и класата, ще се старая във всеки мач да вкарам и да помагам на Ботев Враца да печели. Само с помощта на съотборниците ми няма как един футболист да изпъкне. Играл съм в големи отбори и първенства, целите са ни високи, играем мач за мач, днес беше трудно, знаехме, че с борба и битка, с волята и желанието знаехме, че ще победим. Съотборниците ми са мъжки момчета, поздравления за тях", каза още №1 в мача на Ботев Враца - Черно море Валери Божинов.