Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков, говори пред "Тема Спорт" за двубоя с ЦСКА и проблемите в състава - наказанията на Домовчийски и Златински.

"Имаме достатъчно на брой и качество играчи, за да заместим отсъстващите равностойно. Не смятам, че някой футболист може да липсва на отбора, защото всички са на едно ниво и всеки заслужава да получи своя момент", каза Здравков.

"Не знаем как ще се отрази на ЦСКА загубата от Царско село. Процесът може да протече негативно, което би било от наша полза, или пък положително. Това ще го установим на терена", допълни Здравков.

"Ние се стараем срещу всеки съперник да играем по начина, по който тренираме. Целта е да изпълним всички компоненти, а вече мачът ще си покаже доколко сме се справили. Не смятам, че трябва да наблягаме само на едно или две неща. Да, в досегашните срещи показахме добра игра на статични положения и солидна агресия, но това не означава, че ще е единственото, на което ще разчитаме".

"Ако заслужим, ще отстраним ЦСКА. Притеснение няма никакво. Уважаваме съперника, но това е мач за купата - излизаме, играем, целта е да продължим напред. Не сме се отказали от Купата и не мислим за мача с Левски. С тях играем чак в неделя, което ще ни даде достатъчно време за възстановяване. Всичките ни сили са насочени към гостуването на ЦСКА", каза още Здравков.