Наставникът на Ботев Враца Сашо Ангелов отдаде поражението от ЦСКА за Купата на България на червения картон на Кристиян Григоров в средата на втората част. До него врачани водеха в резултата, а "червените" нямаха нито един сносен шанс за гол.

"Направихме глупав червен картон и от там падна голът за ЦСКА. След това всичко тръгна на обратно за нас. Чак забавление не може да има, защото не са толкова класни футболисти. ЦСКА очакват всички да са затворени, но аз не искам да е така. Исках да им открадваме топката и да атакуваме, получи се", заяви Ангелов пред DIEMA SPORT.

Според него, ЦСКА изглежда е подценил отбора му и това можеше да изиграе лоша шега на предварително сочения за голям фаворит в сблъсъка отбор.

"Не може да си позволят да ни подценяват, това можеше да им изиграе лоша шега. Бяхме се затворили добре преди червения картон, доста километраж навъртяхме. Имаме 19 души в състава, всеки трябва да се представи добре. Мислех да пусна Деян Иванов, но след червения картон смених намеренията си", заяви Ангелов и разкри какви са целите му за мачовете във Втора лига.

"Целта ни е да играем и в първенството, както днес срещу ЦСКА. Ако го правим, значи нещата са добре", завърши наставникът на Ботев Враца.