ЦСКА се изправя срещу Ботев Враца на 1/4-финалите за Купата на България. Двубоят е на стадион "Българска Армия" и ще стартира в 18:00 часа.

"Червените" ще трябва да се реваншират пред феновете след изненадващата загуба от Царско село с 1:2 в последния кръг на efbet Лига. За треньорът Милош Крушчич този двубой е от голямо значение, защото при нова грешна стъпка той ще загуби поста си. Вчера сръбският специалист увери, че доверието от страна на шефовете към него не се е изпарило и всички работят нормално.

ЦСКА ще бъде без централният защитник Пламен Гълъбов, който получи наказание от една среща и ще пропусне мача с врачани.

От своя страна треньорът на Ботев Антони Здравков няма да може да разчита на опитните си футболисти Валери Домовчийски и Христо Златински. Тимът стартира пролетния полусезон със загуба, победа и равенство и не идва обречен на "Българска Армия", като ще използва всеки открил се шанс.

В двата мача, които изиграха през този сезон в първенството ЦСКА се наложи с 1:0 и 3:0, като Ботев не успя да отбележи попадение във вратата на "армейците". Но, както гласи клишето "този мач е много по-различен".

Двубоят между ЦСКА и Ботев Враца може да проследите НА ЖИВО на Gong.bg, както и по DIEMA SPORT.