Старши треньорът на Ботев Враца Викторио Павлов призна превъзходството на Лудогорец в двубоя за Купата на България, спечелен от шампионите с 5:1 в Разград.

„Не може една загуба да е планирана. Дойдохме да се надиграваме с отбор, който е на топ ниво в България. Опитахме се да играем футбол, не бяхме дошли да се браним. Момчетата дадоха всичко, което могат, но това са ни силите. Разликата между нашия отбор и техния е доста голяма“, коментира Павлов.

„На нас целта ни беше да владеем топката и инициативата. Техните нападатели са класни и са научени да играят. Лудогорец играе бърз футбол и ни затрудни. Това са ни възможностите, те са отборът с голям бюджет, няма какво да говоря за тях. Дойдохме да покажем, че можем да играем футбол. Не сме от отборите да дойдем да се защитаваме“, каза още той.

Павлов коментира и предстоящия сблъсък на Лудогорец с Левски през уикенда.

„Мисля, че Левски ще спечели мача, който му предстои с Лудогорец в събота. В Разград се мисли повече за мача с Реал Мадрид. Искам да им пожелая успей. За мен е по-важно Левски да победи. Мисля, че ще го направят, защото са длъжни.“

„Много трябва да се работи във Враца. Нямаме бюджет за А група, целта ни е да се задържим в „Б“ група и да изграждаме отбор за догодина. Имаме разбиране от ръководството. Много сме далеч от това, което искам да виждам. Разликата между „А“ и „Б“ група е доста сериозна“, завърши наставникът на Ботев Враца.