Вратарят на ЦСКА Георги Китанов бе категоричен, че тимът му не е подценил Ботев Враца в днешния осминафинален сблъсък, спечелен от „червените“ трудно с 3:1. Гостите от Враца поведоха в резултата, но през втората част „армейците“ стигнаха до ценния успех.

Китанов сподели, че трофеят в турнира е цел за ЦСКА.

45 минути стигнаха на ЦСКА да обърне Ботев

„Да, труден мач. За нас е важно, че продължаваме в следващия кръг. Успяхме да покажем характер и да обърнем мача, въпреки че не влязохме добре в него. В крайна сметка важното е, че всичко свърши добре за нас“, коментира вратарят.

„Не смятам, че сме подценили Ботев Враца, защото този турнир е важен за нас и искаме да го спечелим. Може би тези грешки се получиха от припряност. За щастие не успяха да ни вкарат втори гол при удара в гредата“, допълни той.

„Важно е във всеки един мач да показваме добра игра, а не само в мачовете за Купата. Смятам, че няма човек в отбора, който да не иска да играе добре. Всеки се стреми да дава най-доброто от себе си. Така ще дойдат и резултатите, които имахме преди. Не смятам, че сме колебливи“, каза още Георги Китанов.