Наставникът на Ботев Враца, Антони Здравков, коментира поражението с 1:2 от ЦСКА в двубоя за Купата на България. Врачани отпаднаха болезнено от турнира, след като 60 секунди преди края на редовното време резултатът бе 1:1 и мачът влизаше в продължения. В 89-ата минута обаче резервата Ахмед Ахмедов изпрати ЦСКА на полуфинал, а Ботев Враца - у дома. 

"Определено съм доволен. Излязохме на "Армията" и играхме като с равен. Дори в доста моменти от мача ги надигравахме и стояхме по-добре на терена", заяви Здравков.

"Замисълът бе да излезем и да играем футбол. Момчетата се постараха максимално да са агресивни, да запълнат зоните. всяка една ситуация за атака я оползотворихме. Да, пропуснахме няколко, но въпреки всичко изпълнихме замисъла си."

"Отдавам грешката на емоцията. Тази ситуация е отигравана много пъти в тренировка, но така се е случило - нищо не можем да направим. Можеше всичко да стане, но това е футболът - един момент решава мача."

"Това е стилът ми, вярвам в него. Има и неточности, но това, което ние играем, се учи много време, така че аз съм доволен от представянето ни."

"Да, програмата се облекчава, но ние сме подготвени да играем на два фронта, така че въобщще не сме мислили, че Купата е в тежест", призна Здравков. 

"Винаги съм бил позитивен, никога не съм мислил за лошото. Вярвам на тези футболисти и смятам, че отборът ще продължи така. Да, няма да ни е лесно, но ако сме такива, каквито сме в последните мачове, смятам, че имаме сили да се преборим с всеки от тези отбори."