Треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов даде мнението си за победата с 1:0 над Спартак Варна. Той заяви, че тимът е зависим до някаква степен от играта на Браян Переа, който има 5 гола и 2 асистенции от началото на сезона.

„Имаше и други много силни срещи. За съжаление изпуснахме доста точки. Този мач момчетата го изиграха. Съжалявам, че накрая бяхме под напрежение, имахме ситуации за още голове. Поздравявам момчетата. Днес победихме един отбор, който се нуждае от точки. Днес Спартак играха много директно, това ни затрудни. Ние с футбол успяхме да сътворим доста ситуации", заяви Кирилов.

"Маринов се включи много добре, Марти Атанасов игра много силно. Знаехме, че Спартак ще заложи на по-директна игра. Радвам се, че това, което искахме, се получи. Браян Переа е лидерът на отбора. Много добър футболист. Зависими сме от него до някаква степен", добави той.

"И досега не бяха леки мачовете. Няма леки мачове. Успяхме да спечелим точки. И днешният мач не беше лек. Всички противници са сериозни. Ние играем всеки мач, за да показваме добра игра и да печелим точки”, завърши наставникът на Ботев.