Наставникът на Ботев Враца - Антони Здравков, сподели впечатленията си от загубата с 1:2 от ЦСКА. Специалистът прие с насмешка въпрос за евентуална оставка заради лошите резултати на тима напоследък. 

"Причината за загубата е, че ЦСКА отбеляза гол повече от нас. Изпусна още три положения. Нашите положения не бяха малко, но за разлика от тях, ние не ги отбелязахме. Като сложим и кадровите проблеми за днес, това натежава", заяви Здравков.

Антон Узунов
68 снимки

"Доста смешно е това, което ме питате в момента, така че не смятам да отговарям", заяви Здравков на въпрос за евентуална оставка. 

"Нищо няма да променяме от стила и начина на игра. Просто ще се опитаме да привлечем двама-трима на определени постове, най-вече за централен нападател. Предстои почивка за футболистите, после има начертан план за подготовка. Не се знае какво ще стане с пандемията. Както всеки път, предстои работа, плановете са ясни. Отборът и догодина ще играе в А група", завърши Здравков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.