Отборите на Етър и Ботев Враца дават начало на последния 20-ти кръг за есенния дял от efbet Лига. Двата тима си дават среща в единственият двубой от петъчната програма на стадион "Ивайло, като началният час е 17:00. Срещата ще може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, а ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата минута по минута.

Турбулентните седмици в Етър може би са към своя край. През тази седмица начело на отбора беше назначен бившият треньор на ЦСКА 1948 Петко Петков. Той ще се надява да направи успешен старт на престоя си във Велико Търново срещу съперник, който също изпитва сериозни затруднения.

За "болярите" ще липсват Румен Руменов и Никола Колев. Даниел Младенов, от своя страна, може да не е единствения напуснал през зимната пауза.

Ботев Враца, от своя страна, продължава да чака първият си успех под ръковдството на Антони Здравков в efbet Лига след 3 поредни поражения. Определено треньорът на врачани няма търпение да дойде зимната пауза.

За двубоя на "Ивайло" ще липсват Ангел Лясков и Даниел Вълчев, които са наказани. Даниел Гаджев, от друга страна, е под въпрос.

През изминалата седмица се разбра, че Мирослав Будинов няма да подписва договор с отбора през идния трансферен прозорец.