Водещата българска гейминг компания WINBET ще продължи да бъде основен партньор на ПФК Ботев Враца до края на сезона 2021-2022, с опция за продължаване, съобщиха на официално събитие на стадиона на отбора представители на компанията и на ръководството на отбора.
 
По инициатива на WINBET, партньорството между компанията и ПФК Ботев ще продължи и занапред, като сумата, която клубът ще получи е чувствително увеличена. Причината е прогресът, който клубът отбелязва през последните няколко години и впечатляващият старт на новия сезон на родния шампионат. 
 
Както и досега, логото на WINBET ще бъде на фланелките на играчите на ПФК Ботев Враца за мачовете от националното първенство и турнира за Купата на България, както и на стадиона и тренировъчната база на отбора. Играчи на клуба ще участват и в промоционални активности на компанията, която планира и специални предложения за най-успешния футболен отбор в региона. 
 
Освен финансова подкрепа за отбора, WINBET ще продължи да съдейства на ПФК Ботев Враца за подобряване на инфраструктурата на стадион „Христо Ботев“ и след като помогна за закупуването на ново, модерно информационно табло, компанията ще помогне и за подновяването на седалките на съоръжението.
 
„Щастлив съм, че в лицето на WINBET имаме доверен партньор, който заедно с нас инвестира в нашия уникален за България проект за изграждане и привличане на млади таланти от целия регион“, заяви по време на събитието кметът на Враца Калин Каменов. 
 
„За шеста поредна година WINBET подкрепя Ботев Враца и съм сигурен, че това партньорство прераства в приятелство. Изключително сме удовлетворени и благодарни не толкова заради по-високата стойност на договора, а поради причината за това - налагането на млади футболисти и промяната на цялостната ни философия. Хубаво е когато феновете и бизнес партньорите оценяват работата ни“, заяви Денислав Георгиев, маркетинг директор на Ботев Враца. Той добави, че освен представителния тим, за трети сезон, с марката WINBET ще играе и дублиращият отбор на клуба, който се състезава в Трета лига.
 
„Подкрепяме Ботев още от времето, когато отборът се бореше за промоция в Първа лига и останахме техни партньори и през последните четири години, в които отборът неизменно е част от елитната дивизия на българското първенство. През цялото това време  ние наблюдавахме прогреса на отбора и днес заявихме своето намерение да продължим и да разширим това сътрудничество. Надяваме, с  наша помощ, отборът да продължи възходящото си развитие“, заяви маркетинг главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева -  Иванова.