Добри новини дойдоха за феновете на Ботев Врaца преди голямото регионално дерби с Монтана. Битката под Околчица е в понеделник, а цената й този път е място в efbet Лига. Врачани ще са с почти пълен състав.

Макар и да съществува възможност да няма изпадащи, след като предстои увеличение на елита до 16 отбора. Аут за мача са Чавдар Ивайлов, който е наказан, както и Христо Златински. Опитният халф е с контузия и лекарите са категорични, че му е необходима почивка, за да се възстанови.

Антон Узунов
70 снимки

„Имаме достатъчно хора. Домовчийски и Зехиров вече тренират нормално и ще мога да разчитам на тях. Това важи и за Гаджев. Ще бъдем почти с пълен състав“, обяви треньорът на врачани Веселин Великов.

„Много е важно да спечелим този мач. Не само заради точките. Ще има много наши привърженици на стадиона, очакват се и фенове от Монтана. Това е голям мач и за двата отбора. Надявам се, че ще зарадваме нашите запалянковци“, каза още Великов пред „Мач Телеграф“.

До този момент врачани са с пълен актив от двубоите с комшиите от редовния сезон, след като записаха победа с 2:0 на "Огоста", а след това взеха и дербито под Околчица с 1:0.