Треньорът на Ботев Враца Веселин Великов изрази мнението си относно загубата на тима с 0:1 от ЦСКА 1948 в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

"Не ни достигна да вкараме гол повече от ЦСКА. Първо искам да кажа, че съм благодарен на момчетата, изпълниха всичко, което бяхме набелязали. Гледахме долу в съблекалнята дузпата, която им дадоха, аз съм играл футбол и никога на моя отбор не са давали такава дузпа и против моя отбор даже, сега за първи път. Изключително спорна ситуация, която ако е за нас не знам от щаба на ЦСКА как ще реагират. За съжаление сме ощетеният отбор и трябва да се върнем във Враца без точки", коментира Великов на пресконференцията след двубоя.

"Чиста игра с ръка, така е преценил, така е видял, така е свирил. Трябва да се съобразим с неговото решение, може на нас да не ни е приятно, но това е положението. Но, по принцип когато има положение дали за нас, дали за противниковия отбор трябва да се дава", добави той.

"Такива спорни ситуации, съдията трябва да е безочлив, или тия хора които са във ВАР-а ако има игра с ръка, ако има дузпа или ако няма да я дава или да я отменя. Този мач имаше промяна, не направихме такива глупави грешки, които направихме с ЦСКА, от наши грешки ни вкараха 3 от 4-те гола. Играхме компактно, сега имаме 20 дена ще са ни достатъчни", каза още Великов.

"На първо време целта е да оставим отбора в Първа лига, искаме отборът да е агресивен и компактен, когато имаме положения да сме 100%-ови, ако може. Направих две смени още първото полувреме заради контузии, Златински и Илия Миланов липсваха. Трябва да създаваме повече положения, още мялко трябва да сме по-настоятелни пред съперниковата врата. Разликата между Първа и Втора лига е огромна", каза в заключение Великов.