Изненадваща раздяла с Ботев Враца обяви помощникът на Даниел Моралес - Радостин  Александров. Треньорът, който водеше и дублиращия тим на клуба, вече не е част от спортно-техническия щаб на врачани. 
 
Александров дойде във Враца преди година с намерение да направи революция, като даде шанс на млади и талантливи играчи. За 10 месеца като треньор на дублиращия тим на врачани в Северозападната Трета лига Александров наложи 20-ина млади таланти, а средната възраст на тима от 29.5 г. беше намалена на 17 години и 6 месеца.

Радостин Александров

източник: Lap.bg

Ето какво написа Александров във Фейсбук:
 
"И тази история приключи. 
 
Благодаря на главния виновник за това да бъда част от Ботев Враца - Денислав Георгиев за поканата, за вярата, положените усилия и борбата за проекта Ботев Враца 2, който се оказа толкова плодотворен и има потенциала да продължи да бъде успешен и занапред!
 
Благодаря на Веселин Великов - за това, че ми даде възможност да бъда част от щаба му в професионалния футбол и да работим толкова добре заедно.
Благодаря на Дани Моралес, който прие предизвикателството да развива толкова млади играчи и не се страхува да заложи на тях.
 
Благодаря на всички играчи - в първия и втория отбор, с които работих - благодаря за отношението им, уважението и старанието във всички занимания и срещи!
 
Благодаря на привържениците на клуба, които подкрепяха младите момчета, въпреки разочароващите представяния на моменти, въпреки трудностите и въпреки грешките ни!
 
Благодаря и на клуба, затова че имах тази възможност и тези незабравими моменти през тази година, бяха с емблемата на Ботев Враца до сърцето.
 
Успех на клуба - и на играчите и треньорите в него!"