Старши треньорът на Ботев Враца Антони Здравков бе видимо афектиран от съдийството на рефера Георги Давидов при домакинското равенство срещи Левски. Мачът на стадион „Христо Ботев” във Враца завърши без голове – 0:0.

„Аз съм откровен, загубихме две точки днес. Причината не беше само в нашия отбор. Благодаря на момчетата, на публиката, която беше много важна в този мач.Отборът на Левски не е това, което трябва да бъде”, бяха първите думи на Здравков след мача.

„Попречи ни терен, топката, напрежение. Създадохме ситуации, които трябваше да вкараме. Въпреки всичко точката е точка, колкото и да искаме да бяха три.

„Имайки предвид, че Дани Генов  е един от най-бързите играчи в efbet Лига, не виждам причина, след като надбяга противниковия състезател, да тръгне да пада само срещу вратаря.

Правилника не го разбирам, разбират го съдиите, аз разбирам само ситуацията.

Нашият отбор винаги излиза за победа, независимо срещу кого играе. Не ни притесняват имената на отборите. Искаме да допускаме по-малко грешки, за да радваме тези хора по трибуните тук. Нито аз, нито някой от треньорите имаме забележки към играчите от този мач”, сподели още Тони Здравков.