Треньорът на Ботев Вра­ца Антони Здравков ще предприеме чистка в тима през зима­та, независимо от ограничения кад­рови ресурс, с кой­то разполага и в момента. След гостуването на Етър той ще реши окончателно с кои играчи ще се раз­дели, пише вестник "Меридиан Мач".

Предвижда се привлечените нови попълнения да са поне двойно повече от освобо­дените, за да може в клуба да се води нормален трениро­въчен процес.

Големият проблем пред Здравков сега е колко играчи ще се качат на ав­тобуса за мача на стадион "Ивайло", защото Дисципли­нарната комисия спря правата за по една среща на брани­теля Ангел Лясков и на халфа Георги Вълчев, а Даниел Гаджев продължа­ва да не е напълно възстановен от контузия.

Нищо чудно бройката, вписана в тимовия лист, да е около фаталното число 13. Това ще се слу­чи, ако Валери Божинов пак почувства неразположение. Юношата Виктор Йолов също ще бъде опция, но само като бройка.

Трябва да се от­бележи също, че Ботев още не е пос­тигал победа на ста­дион "Ивайло" в до­сегашните 19 мача между двата тима. Последните два сблъсъка между съперниците в Старата столица са завър­шили 1:2 и 0:0.