Съботният ден в efbet Лига започва със сблъсъка между Славия и Ботев Враца. Срещата между двата тима е насрочена да 14:15 часа и ще бъде излъчвана по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В страницата на Gong.bg пък ще може да проследите срещата минута по минута.

„Белите“ определено влизат в мача като фаворит, заради по-добрата си позиция в класирането и въпреки факта, че последните 4 мача в efbet Лига, тимът на Златомир Загорчич няма победа.

През седмицата отборът от квартал Овча Купел отстрани благоевградския Пирин за Купата на България след победа с 1:0. Старши треньорът на тима няма да може да разчита единствено на Людовик Соареш в срещата

Врачани се намират в доста по-неприятна ситуация от Славия, заемайки 12-то място във временното класиране. Ботев отпадна преди месец от турнира за Купата и през седмицата съхрани сили за предстоящия двубой. Именно това може да бъде коз за Даниел Моралес и неговите възпитаници, които след доброто начало на сезона, не са усещали вкуса на победата вече близо три месеца. Хубавата новина за наставника е, че няма кадрови проблеми и ще може да разчита на всичките си футболисти.

Вероятни състави:

Славия: Вуцов, Томбак, Виячки, А.Христов, Керчев, Дост, Вълчев, Минчев, Тасев, Кирилов, Сораков

Ботев Враца: Костов, Миланов, Ничев, Виейра, В.Христов, Бауренски, А.Георгиев, Николов, Сержиньо, Иванов, Бабунски