Отборите на Ботев Враца и Славия излизат един срещу друг в среща от групата за определяне на изпадащите от предпоследния 31-и кръг в efbet Лига. Двубоят стартира в 20:00 часа и ще можете да го проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

„Белите“ могат да си гарантират оцеляването в елита още днес, ако стигнат до победата, тъй като се нуждаят от един успех в оставащите си два мача. Славия води в класирането на групата, като има пет точки аванс пред врачани, но и по-лоши показатели срещу този съперник в редовния сезон. В последния кръг Славия приема Етър и при неуспех днес, ще има втори шанс.

19 снимки

Треньорът Златомир Загорчич отново няма да може да разчита на централния бранител Андреа Христов, който е контузен. Сблъсъкът ще пропусне и Петър Патев, който също е с травма. След наказание в състава обаче се завръща капитанът Димитър Рангелов.

Наставникът на Ботев Веселин Великов ще трябва да се справя със солидно повече кадрови проблеми. Цели трима са наказани за двубоя със столичани - Петър Атанасов, Илия Миланов и Аласан Н’Диайе. Извън сметките е и капитанът Валери Домовчийски, който е контузен. С проблеми е и другият нападател Дориан Бабунски, който ще пропусне и двата мача натима до края на сезона. Добрата новина е, че след наказание се завръща Даниел Генов.

24 снимки

КЛАСИРАНЕ В efbet ЛИГА / РЕЗУЛТАТИ / ПРОГРАМА


20:00 часа | БОТЕВ ВРАЦА - СЛАВИЯ

Вероятни състави на двата отбора:

БОТЕВ ВРАЦА: Красимир Костов – Атанас Зехиров, Костадин Ничев, Венцислав Керчев, Мартин Николов, Даниел Гаджев, Юлиан Ненов, Христо Златински, Самир Аясс, Чавдар Ивайлов, Даниел Генов

Старши треньор: Веселин Великов  

СЛАВИЯ: Светослав Вуцов – Филип Антовски, Емил Виячки, Надер Гандри, Михаил Александров, Дарко Тасевски, Георги Вълчев, Радослав Кирилов, Петер Макрилос, Емил Стоев, Калоян Кръстев

Старши треньор: Златомир Загорчич


Главен съдия: Георги Гинчев, град Велико Търново

Стадион: „Христо Ботев“, град Враца