Треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов не остана доволен от факта, че неговия отбор не успя да вземе 3-те точки в домакинството на Дунав Русе от 10-тия кръг на efbet Лига, завършвайки 0:0. Въпреки това той заяви, че важните мачове тепърва предстоят.

„Имахме 3-4 положения през втората част, но не се възползвахме. Направих 2 смени на полувремето, Доминик Янков се справи отлично, даже имаше и положение. Трудно беше обаче срещу толкова добре прибран отбор да се играе“, коментира Ангелов.

„Състоянието на Божинов не е сериозно, но предпочетох да не го рискувам днес“.

„Никога не е лесно за нас. Знаем, че срещу Добруджа ще е тежко. Няма как да ги подценим, но голямото пътуване ще ни повлияе. Трябва да гледаме мач за мач, а не директно за Левски“.

„Миналата година победихме Левски, но нещата са напълно различни. Те имат нов треньор, нови играчи, нашият отбор също е различен. Надявам се и ще дадем всичко от себе си, пък каквото стане. Агресията на Левски ме впечатлява най-много при тях“.

„Президентът и аз говорехме, че съжаляваме, че не успяхме да вземем 3-те точки, но истинските мачове тепърва предстоят“, завърши треньорът на Ботев Враца.