Треньорът на Ботев Враца Росен Кирилов остана доволен от играта на своя отбор в контролата срещу АПОЕЛ Никозия, която се проведе на Националанта база в “Бояна”. Двата тима завършиха при равенство 0:0, а младият специалист призна, че очаква още 1-2 попълнения в своя тим.

“Доволен съм. Днес тази проверка я направихме с цел да видим точно на какво ниво сме в подоготвката и да измерим сили с класен противник. АПОЕЛ в последните години играе доста пъти в групите на Шампионсла лига, всяка година евроучастник, един от кипърските грандове. Мисля, че стояхме равностойно и имахме шансове да поведем в резултата, но ни липсваше последния пас и малко класа да реализираме. Стояхме добре в защита, получи се почти през целия мач това, което бяхме тренирали - да сме подредени“, заяви Кирилов.

„Повечето момчета говорят английски и се разбират с чужденците, имаме и преводач в лицето на Диеого Фераресо, който помага и интегрира всички покрай него. Има още много да работим, търсим 1-2 играчи още. Успяхме да комплектоваме един приличен орбор и съм сигурен, че ще можем да се противопоставим на всеки противик в България. Нашата цел е да играем техничен, динамичен, доминиращ футбол и да гоним горни места в таблицата. Никой не мисли за долните места. Колкото можем, по-нагоре искаме. Всеки мач ще се опитаме да вземем максималното. Радва ме, че виждам едни позитивни момчта, които искат да работя и да се развиват. Това ще е една здрава основа. АПОЕЛ са добър отбор. Мисля, че класата на Ботев Пловдив е по-добра, но все пак не трябва да си правим изводи от контролите“, добави още той.