Отборът на Ботев Враца приема тима на Локомотив Пловдив в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 18:30 часа на стадион „Христо Ботев” във Враца и може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата на живо минута по минута.

Двубоят във Враца обещава да бъде доста интересен като се има предвид представянето на двата тима от началото на сезона. В първите три кръга домакините записаха победа, равенство и загуба, като и в трите мача допуснаха гол и успяха да се разпишат поне веднъж.

Врачани определено са един от най-коравите домакини в елита. Възпитаниците на Росен Кирилов имат само едно поражение в последните си пет срещу у дома.

В същото време тимът на Локомотив постепенно набира скорост под ръководството на Александър Томаш. „Смърфовете” записаха две победи и едно поражение в първите си три мача. Добрите новини за пловдивчани са, ч е ръководството успя да картотекира новите попълнения Луан, Матеус да Силва и Евандро.

В същото време контузени и аут от сметките за Локо Пд са Петър Витанов, Иван Сулев.